13 червня  2017 року   в м.  Нововолинськ, 0 10 годині  (у  приміщенні міського центру занятості) та о  14 годині в смт. Іваничі,  (у  приміщенні районного центру занятості) за участі власників малого та середнього бізнесу, підприємців та всіх громадян, які планують започаткувати власну справу пройшли   семінари на тему:
 «Трудове, антимонопольне  та податкове законодавство. Що має знати роботодавець? Не боїмось перевірок».

 

З метою  отримання  знань та навичкок у сфері трудового, антимонопольного  та податкового законодавства.
   В роботі семінарів, в розрізі виконання спільних заходів ТВ АППУ області та Управління Держпраці області,  вперше взяв участь перший заступник начальника Управління Держпраці Волинської області Бондарчук Ю.Т., головний державний інспектор Процик Н.І., які в процесі спілкування з учасниками навчального форуму давали детальні консультації по застосування законодавства про працю.
   Розглядались  особливості нарахування ЄСВ, про що присутніх ознайомив досвідчений фахівець ДФС області Котюн О.Й.
   Лесів О.А. – начальником відділу досліджень та розслідувань Волинського обласного ТВ Антимонопольного комітету,  на яскравих прикладах з повсякденного життя,  розповіла учасникам семінару про порушення конкуренційного законодавства на Волині.
   Семінари проводились Територіальним відділенням АППУ у Волинській області  в рамках програми удосконалення знань законодавства