Для захисту зображень, документів та інших друкованих матеріалів роблять ламінування. Завдяки різним видам плівки, можна вигідно підкреслити переваги зображення або приховати недоліки.
Глянцеве або матове ламінування здатне візуально витягнути або приховати контрастність, зробити кольори більш яскравими або приглушеними, а часом це єдиний спосіб зберегти первинний вигляд зображення і захистити від впливу навколишнього середовища.

Післядрукарською обробкою у вигляді ламінування займається наша компанія у місті Луцьку. Завдяки сучасному обладнанню та уважному ставленню співробітників до всіх завдань, даний процес проводиться досить швидко. Залежно від формату і кількості ламінованих одиниць ми готові запропонувати вам найдемократичніші ціни і систему знижок. Співпрацюючи з Bee Print ви помітите наші сильні сторони:
Висока кваліфікація наших співробітників. Ми зможемо заламінувати зображення або матеріали будь-якого формату і якості у Луцьку.
Оперативність і відповідальність. Якщо у вас "горять терміни", ми готові запропонувати екстрені послуги з ламінування або іншій роботі за прийнятними цінами.
Уважний підхід до кожного клієнта. Консультації та інформативна підтримка на всіх етапах роботи зробить нас вашої улюбленої поліграфією!
Bee Print займає гідне місце на ринку поліграфічних послуг і тримає марку вже багато років. Оперативний друк різної паперової продукції, банерів і полотен, постобробка та відмінний дизайн роблять нас вашим надійним і вірним партнером.

 

Контактні телефон